Pensioen, zorg & inkomen

‘Wat betekent goed werkgeverschap voor mij?’ Dat is de vraag waar het allemaal om draait bij verzekerbare arbeidsvoorwaarden. Van pensioen tot arbeidsongeschiktheid, van verzuimbeleid tot zorgverzekering.  

Ontdek hoe u afspraken rond pensioen, zorg en inkomen optimaal in lijn brengt met uw organisatiedoelen en waarden. Bij EBC Nederland zien we de invulling van employee benefits niet als een ‘noodzakelijke voorwaarde’, maar als instrument voor de invulling van goed werkgeverschap. Als een kans om richting en inhoud te geven aan uw doelen, uw missie en uw visie. 

Dienstverlening rond verzekerbare arbeidsvoorwaarden

EBC Nederland staat werkgevers bij op het gebied van alle verzekerbare arbeidsvoorwaarden. Denk aan pensioenadvies, pensioeninzicht en pensioencommunicatie voor medewerkers. 

Maar ook aan ziektekosten- en andere verzekeringen, verzuimregelingen, arbeidsongeschiktheid, financieel advies bij ontslag, de ontslagvergoeding, CAO’s, het generatiepact en meer. 

Wij ontzorgen, adviseren, beheren en communiceren over pensioen, zorg en inkomen. We geven inzicht in de gevolgen van veranderende wetgeving, helpen bijsturen, anticiperen en implementeren. Zodat uw organisatie en uw mensen optimaal kunnen presteren en altijd in staat zijn de juiste keuzes te maken voor de toekomst.