Over EBC Nederland

“Ruim 20 jaar ervaring, een enthousiast team van 40 adviseurs en een heldere visie op werk en ondernemen.”

EBC Nederland maakt financiële diensten rond Employee Benefits en Financial Planning ondersteunend aan de doelen van werkgevers en werknemers. Met de invulling van duurzame inzetbaarheid (duurzaam presteren), pensioen, zorg, inkomen en vermogen stellen wij onze relaties in staat bewust te kiezen en hun doelen te bereiken. Zo bereiden we werkgevers en werknemers voor op verandering en begeleiden ze bij de keuzes die dat met zich meebrengt. 

Onze visie in 1 minuut: 

Dit maakt ons uniek

EBC Nederland verbindt de menselijke kant met de financiële. De stip op de horizon met de stappen ernaartoe. Wij begrijpen de wens van werkgevers de flexibele, wendbare organisatie te zijn (of worden) die de huidige tijd vraagt. En we begrijpen de natuurlijke weerstand van werknemers tegen verandering. Hoe moeilijk het kan zijn de gevolgen van financiële keuzes te overzien. En de drempels die dat opwerpt. Wij helpen de persoonlijke doelen van werknemers en de doelen van de organisatie in harmonie te brengen. Want pas dan kun je spreken van Duurzaam Presteren

Al 18 jaar helpen we onze relaties anticiperen op verandering, inmiddels ruim 400 werkgevers en 50.000 werknemers. 

Verplichte kost

Het spreekt voor zich dat EBC Nederland een AFM-vergunning (nr. 12005092) heeft op basis van onze diploma’s. Onze permanente vakbekwaamheid hebben wij voor u geborgd in onze processen. De wettelijk voorgeschreven dienstverleningsovereenkomsten treft u hier aan (pensioen , vermogen, hypotheek, risico).

EBC Nederland is volledig onafhankelijk en adviesvrij en de aandeelhouders hebben geen verplichtingen naar enige aanbieder van financiële producten. Lees onze algemene voorwaarden. Vanzelfsprekend respecteren wij uw privacy en doen er alles aan om uw gegevens zo zorgvuldig mogelijk te verwerken. Lees ons privacyregelement. Lees ons cookiebeleid.

Privacy Statement en Gebruikersvoorwaarden voor Persoonlijk Jaarverslag Online®

Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u toch niet tevreden zijn, dan horen wij dat natuurlijk graag. Ook confirmeren wij ons aan de klachtenprocedure en het klachteninstituut financiële dienstverlening (Kifid, aansluitnummer: 300.002470)