ADVIES

We adviseren over employee benefits in de breedste zin. Van pensioenen tot vragen over verzuim, ziekte, arbeidsongeschiktheid en zorgverzekeringen. Want een advies is alleen van waarde als alle factoren worden meegenomen en in samenhang zijn.

De wereld verandert, uw organisatie verandert en de wetgeving verandert. Daarom zijn onze adviezen nooit in beton gegoten. EBC Nederland houdt altijd een vinger aan de pols. We zijn beschikbaar als u vragen heeft en zoeken u op bij relevante wijzigingen op het gebied van pensioenen, zorg en inkomen. Maatschappelijke en fiscale relevante veranderingen en sociale zekerheid, maar bovenal uw invulling om tevreden medewerkers te realiseren met uw ingevulde arbeidsvoorwaarden binnen uw budgetten. 

Onafhankelijk

EBC Nederland is onafhankelijk en objectief en onze adviezen zijn dat ook. We laten de mogelijkheden zien en u bepaalt zelf wat u het beste acht voor uw organisatie.

Transparant

Een goed advies is helder. Zowel als het gaat over de mogelijke oplossingen als onze eigen dienstverlening. Van te voren zijn we duidelijk over onze inzet, het resultaat en de kosten. 

Begrijpelijk

Bij ons geen rapporten vol ingewikkelde termen. We bieden concrete oplossingen, toegespitst en direct toe te passen op uw organisatie. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in arbeidsvoorwaardencommunicatie en weten u en uw medewerkers haarfijn uit te leggen waar het om draait.

Meer weten? Neem contact op.