De gevolgen van Prinsjesdag: alles in één handig overzicht

Op Prinsjesdag heeft het kabinet de financiële plannen voor het komende jaar en de jaren daarna gepresenteerd. Welke maatregelen wil de regering doorvoeren? En hoe raakt dat u als werkgever? En wat betekent het voor uw werknemers? Samen met onze collega’s van Concordia de Keizer hebben we de wijzigingen op het gebied van zorg, inkomen, sociale zekerheid en pensioen voor u verzameld in een whitepaper. Die willen wij u als gewaardeerde relatie van EBC Nederland uiteraard niet onthouden.

Een roerig 2020; goed voorbereid op weg naar 2021

Het coronavirus had én heeft dit jaar een grote impact op onze maatschappij. Misschien liggen prioriteiten van werkgevers, werknemers en het kabinet op dit moment elders, toch is het regeringsbeleid en de Rijksbegroting voor 2021 gepresenteerd. Wij praten u graag bij over de gevolgen op het gebied van zorg, inkomen, sociale zekerheid en pensioen. Ook gaan we in op andere relevante aandachtsgebieden die in 2021 invloed hebben op de situatie voor u als werkgever en uw werknemers. Zo gaat u goed voorbereid op weg naar 2021!

U kunt de White paper Downloaden van de website van Concordia de Keizer.

Over ons 

Onlangs hebben EBC Nederland en Concordia de Keizer de krachten gebundeld. De combinatie vormt een top 5 speler in de Employee Benefits- en Financiële Planningsmarkt in Nederland. Beide organisaties ondersteunen werkgevers en werknemers om bewuste keuzes te maken op het gebied van Employee Benefits en Financiële Planning