IMPLEMENTATIE EN COMMUNICATIE

De reeds beschikbare data en de learnings uit de Double Diamond organisatiescan vormen een solide basis om beleid en strategie aan te toetsen en op te baseren. Maar dan? Verzuim is bijvoorbeeld vrij eenvoudig meetbaar; cultuur en leiderschap zijn een ander verhaal. Heeft het management genoeg middelen en de juiste tools om hun mensen te faciliteren en te inspireren? Ze te bieden wat ze nodig hebben om zich duurzaam te ontwikkelen en vooruit te komen? 

Als verandering van koers gewenst of noodzakelijk is, staan onze adviseurs naast u voor de implementatie en begeleiding van interventies en maatregelen. Prioriteiten benoemen, KPI’s vaststellen en de juiste partijen bij elkaar brengen om tot het beste resultaat te komen. 

Goede communicatie tussen de partijen en vooral naar de medewerkers is een cruciaal onderdeel om veranderingen succesvol te implementeren. Het beantwoorden van kritische vragen, begrijpelijk maken van ingewikkelde terminologie en en enthousiasmeren van medewerkers; ook hierin helpen we onze opdrachtgevers vaak. 

Meer weten? Neem contact op.