PERSOONLIJK JAARVERSLAG ONLINE

Met het Persoonlijk Jaarverslag® Online geeft uw medewerkers een krachtige tool in handen om de regie te nemen over hun financiën. Het stelt ze in staat beter te budgetteren om te anticiperen op veranderingen en hun plannen en dromen te verwezenlijken. 

Alle financiële gegevens op een centrale plek betekent overzicht. Samen met de adviseur van EBC Nederland wordt vervolgens inzicht gecreëerd: wat betekent een verandering op mijn werk voor mijn inkomen? Kan ik alles nog wel betalen? Kan ik nog wel leven hoe ik wil? Bouw ik wel genoeg pensioen op? Dat soort vragen geven veel onrust en zijn vaak een drempel om niet in beweging te komen, waar dat wel gewenst of noodzakelijk is. 

De financiële factor is een vaak onderbelichte factor bij Duurzame Inzetbaarheid. Dat is wat EBC Nederland wil doorbreken. Het Persoonlijk Jaarverslag® Online geeft werknemers de beste basis voor het nemen van de juiste beslissingen en het realiseren van doelen. En het geeft u als werkgever wendbare, weerbare en tevreden werknemers. 

Meer weten of aanvragen? Neem contact op.