Home > Wie zijn wij > Werkwijze

Werkwijze

Wij zijn duidelijk over onze inzet. En wat dat kost. Wij bereiden u pro-actief voor op wijzigingen op fiscaal-, financieel- en juridisch vlak. Wij werken samen met u aan uw doelstellingen, nu en in de toekomst volgens onze RATI-methodiek:

  • Resultaat: Wat is uw doel? Wat wilt u met uw organisatie of persoonlijk bereiken? Wat is voor u écht belangrijk? Wat zijn de financiële kaders, maar ook waar staat u nu en waar wilt u naar toe? Pas als dat volledig helder is gaan we aan slag.
  • Activiteiten: Op basis van het resultaat dat u wilt bereiken, maken wij een stappenplan. Wat doen wij? Wat doet u?
  • Tijd: Helderheid in de te nemen stappen zorgt voor helderheid in de tijd die daarvoor nodig is. De doorlooptijd, maar ook het aantal uur dat wij voor u bezig zijn. We zijn altijd helder over onze prijzen en wat u daar voor kunt verwachten.
  • Investering: Met het resultaat dat u wilt bereiken voor ogen gaan wij aan de slag, u weet wanneer wij wat opleveren en de investeringen zijn helder. Voor iedere klant gaan wij graag aan de slag, maar liever nog voor onze relaties. U bent voor ons geen klant, u bent een relatie.

Het spreekt voor zich dat EBC Nederland een AFM-vergunning (nr. 12008164) heeft op basis van onze diploma’s. Onze permanente vakbekwaamheid hebben wij voor u geborgd in onze processen.

Iedere relatie en vraag is uniek. Daarom maken wij voor u een passend dienstverleningsvoorstel. De wettelijk voorgeschreven dienstverleningsovereenkomsten treft u hier aan (pensioen , vermogen, hypotheek, risico).

Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Indien u echter niet tevreden bent, dan horen wij dat natuurlijk graag direct van u en tevens confirmeren wij ons aan de klachtenprocedure en het klachteninstituut financiële dienstverlening (Kifid, aansluitnummer:300.005.008)

EBC Nederland is volledig onafhankelijk en adviesvrij en de aandeelhouders hebben geen verplichtingen naar enige aanbieder van financiële producten. Onze algemene voorwaarden treft u hier.

Vanzelfsprekend respecteren wij uw privacy en doen er alles aan om uw gegevens zo zorgvuldig mogelijk te verwerken en u van dienst te zijn. Ons privacyregelement treft u hier aan.

Voor onze dienstverlening Financieel Inzicht met het Persoonlijk Jaarverslag® Online tref je ons Privacy Statement en Gebruikersvoorwaarden Persoonlijk Jaarverslag® aan op https://persoonlijkjaarverslagonline.nl/gebruiksvoorwaarden