De Unie en EBC Nederland slaan handen ineen voor werknemers Metalektro in tijden van corona

Het coronavirus heeft ook grote impact op medewerkers in de Metalektro-branche. Vakbond de Unie leeft uiteraard mee en deelt de zorgen van haar leden. Daarom biedt De Unie  hen een gratis ‘Financiële Foto’ aan met een onafhankelijk financieel adviseur van EBC Nederland. Om inzicht te geven in de (financiële) consequenties van de maatregelen die nu genomen worden. En te helpen bij het nemen van belangrijke financiële beslissingen op de korte en langere termijn. 

Werknemers in de Metalektro hebben inmiddels een mail van De Unie ontvangen over dit aanbod. Een quote uit de mailing:De coronacrisis leidt tot onzekerheid over de toekomst van werk, van inkomen. Dan is het goed om te weten waar je staat, ook als het om je financiën gaat. Dat geeft rust in hectische tijden. Daarnaast heb je misschien nu tijd om je hier eens in te verdiepen. Misschien heb je ook al gehoord van het Generatiepact en wil je eens kijken wat dit voor jou zou betekenen.” 

Dit biedt de Unie aan

  • een gesprek via de webcam met een onafhankelijk financieel adviseur 
  • duur van het webcamgesprek ca 90 minuten 
  • direct inzicht in mogelijke financiële gevolgen van veranderingen in werk en inkomen
  • persoonlijk advies van de onafhankelijk financieel adviseur

De adviseurs van EBC Nederland hebben ervaring met het voeren van online gesprekken. Ze kunnen een verbinding opzetten en hun scherm delen, zodat deelnemers goed inzicht krijgt in hun financiële situatie, op de manier zoals EBC Nederland dat altijd doet. De adviseur heeft zijn webcam aan staan en de deelnemer kan hem zien. De deelnemer kan zelf kiezen of hij zijn/haar webcam ook aanzet. 

Ben je werkgever en gun jij je werknemers is deze moeilijke en onzekere tijden ook financieel inzicht en financiële rust? Neem dan contact op met Marcel van Leeuwen voor de mogelijkheden. Bel met 010-24 11 220 of neem contact op.