Concordia de Keizer en EBC Nederland bundelen de krachten

Vanaf vandaag is EBC Nederland onderdeel van Ecclesia Nederland, waartoe ook Concordia de Keizer behoort. De overname past in de strategie van Ecclesia Nederland om haar klanten te kunnen adviseren op het gebied van inzetbare en tevreden medewerkers.

De combinatie wordt een top 5 speler in Employee Benefits– en Financiële Planningsmarkt in Nederland. Beide organisaties ondersteunen werkgevers en werknemers om bewuste keuzes te maken op het gebied van Employee Benefits en Financiële Planning.

Een welkome aanvulling
Etienne Willems van Concordia de Keizer: “De krachtenbundeling is vooral aangegaan om de ambities van beide organisaties verder in te vullen. De cultuurfit heeft zwaar meegewogen in deze overname. Met een Rotterdamse aanpak willen wij voor onze relaties niet alleen op korte, maar zeker ook op lange termijn de beste en meest persoonlijke financiële dienstverlener zijn.

Concordia de Keizer en EBC Nederland

Concordia de Keizer is groot in zakelijke schadeverzekeringen en heeft een sterk ontwikkelde zorg- en inkomenspropositie. Beide organisaties hebben eveneens een zeer actieve pensioentak. De activiteiten van EBC Nederland op het gebied van financiële planning vormen een nieuwe welkome aanvulling voor de dienstverlening van Concordia de Keizer.”

Invullen van groeiambities
“We zijn trots om ons bij Ecclesia Nederland aan te sluiten. De krachtenbundeling is goed voor de relaties van beide organisaties en geeft invulling aan onze groeiambities” vullen Paul Jansen en Marcel van Leeuwen van EBC Nederland aan. “De managing partners hebben zich daarom gecommitteerd om de komende jaren actief te blijven. In de loop van 2020 zal EBC Nederland worden geïntegreerd in de afdeling Employee Benefits van Concordia de Keizer.”