Home > Mijn persoonlijke situatie > Financiële rust

Financiële rust

Geld is een prachtig iets. Het kan zorgen voor een gevoel van vrijheid. Het zorgt dat u kan leven op de manier die u wilt, maar geld kan ook zorgen voor onrust. Het gevoel dat u uw financiën niet onder controle hebt. Niet weten wat er precies in welke potjes zit. Of welke wetswijzigingen van invloed zijn op uw eigen portemonnee. Financiële rust ontstaat dan ook pas als u het gevoel heeft dat u iemand in de buurt heeft die u met dit soort zaken bijstaat en de zaken voor u bijhoudt.

Altijd in goede handen

Nadat u inzicht heeft gekregen in uw financiële situatie en een gedegen advies voor de toekomst, heeft u hopelijk een beter gevoel over uw financiën. Wij kunnen daarnaast ook zorgen voor de juiste produktadviezen en deze voor u beheren. Echte rust ontstaat pas als u weet dat zo alles op elkaar is en blijft afgestemd. Daarom houden we altijd een vinger aan de pols.

Altijd op de hoogte

U kunt altijd bij ons terecht als er iets in uw omgeving verandert: verandering van baan, het kopen van een huis, een grote uitgave of een studie voor u kinderen. We bespreken het allemaal graag met u. We pakken het oorspronkelijke plan en kijken wat de wijzingen betekenen voor uw totale situatie. Past het plan nog, of moet er iets worden aangepast?
Maar er kunnen ook factoren op uw situatie van invloed zijn waar u zelf niet van afweet. Bij veranderingen in de financiële wereld, zoals wijzingen van wetten, pensioenen of sociale uitkeringen, benaderen we u actief. We stellen u op de hoogte, leggen uit wat het voor u betekent en welke stappen u eventueel kunt ondernemen.

Altijd actueel

Daarnaast maken we jaarlijks een update van uw financiële situatie op basis van alle veranderingen, bespreken wij die met u en krijgt u uw aandachtspunten en tips. We kijken of de producten uit het verleden nog aansluiten bij uw wensen en leggen we onze dienstverlening vast in onze Financiële Rust-serviceovereenkomsten. U weet precies waar u aan toe bent. Geen verassingen achteraf. Financieel bewust geeft financiële rust.
Helder online inzicht, persoonlijk support met vaste adviseurs en alle financiële zaken op elkaar afgestemd. Op uw persoonlijke wensen en doelen. Wij implementeren en bewaken. Dat is onze zorg.