Home > Mijn persoonlijke situatie > Financieel advies

Financieel advies

Een goed financieel advies kan alleen gegeven worden als we weten hoe u ervoor staat met een helder financieel inzicht, maar ook willen wij weten wie u bent. En wat u van ons verwacht. We gaan een relatie met elkaar aan. Dus moeten elkaar leren kennen. Wat houdt u op dit moment bezig, wat zijn uw toekomstplannen, waar krijgt u energie van? Uw wensen en doelstellingen zijn de basis van uw financieel advies.

Duidelijke scenario’s

Wat gebeurt er als u gaat samenwonen of trouwen? Wilt (eerder) stoppen met werken? Wat als uw kinderen krijgt? Of als zij juist het huis uitgaan? Wat als u plotseling niet meer in staat bent om te werken of geen werk meer heeft? Alles kan zomaar gebeuren. Het is belangrijk om er op bepaalde momenten bij stil te staan.

Financiële consequenties

Door niet alleen na te denken over deze vragen, maar er direct financiële consequenties aan te verbinden, wordt duidelijk wat de gevolgen zijn op uw totale situatie. We leggen u uit wat de gevolgen zijn van bepaalde keuzes, wat voor acties u kunt ondernemen en welke andere diensten u goed kunt gebruiken. Financiën, en met name informatie over pensioen, kunnen soms ingewikkeld zijn. De financiële experts van EBC Nederland snappen dit en leggen daarom alles uit aan de hand van concrete voorbeelden: in gewoon Nederlands. Geen ingewikkelde cijferbrij. Geen kleine lettertjes.

Toekomstplan

In overleg stellen we een gedegen toekomstplan op. Dekken alleen die risico’s af die u echt wilt afdekken en laten alle overbodige verzekeringen/zaken vervallen. Dit passen we voortdurend aan op uw huidige situatie en andere ontwikkelingen. We maken met elkaar heldere afspraken. U weet hoe u ons kunt bereiken als u iets wilt wijzigen, als u vragen heeft over de actualiteit of als u even over een bepaald onderwerp wil overleggen.

Iedere stap sluiten wij af met een de benodigde acties om uw wensen en doelstellingen te bereiken, maar u bepaalt wie deze acties uit gaat voeren: doet u het zelf of wilt u onze hulp. Wij zijn u graag van dienst!