Home > Mijn organisatie > Beheer

Beheer

De wereld verandert, uw organisatie verandert en de wetgeving verandert. Daarom zijn onze adviezen nooit in beton gegoten. EBC Nederland houdt altijd een vinger aan de pols. We zijn beschikbaar als u vragen heeft, maar nemen ook contact met u op als we denken dat u ergens van op de hoogte moet worden gebracht. We beheren hetgeen waar u ons voor heeft ingeschakeld, zodat u zich gewoon bezig kan houden met waar het echt om draait: ondernemen.

Verantwoordelijk

Werknemers die in of uit dienst treden, wijzigingen qua beloningen, veranderingen in de bedrijfsvoering en schommelingen in de markt: uw organisatie is continu in beweging. Deze mutaties kunnen grote gevolgen hebben op administratief, juridisch en financieel vlak. En als verantwoordelijke voor deze gevolgen kan dit u soms wat buikpijn bezorgen. Dan is het fijn om te weten dat u altijd contact op kan nemen met een professional om advies te krijgen over deze zaken. EBC Nederland controleert de cijfers en legt uit wat ze betekenen. In heldere taal, transparant en eerlijk.

Persoonlijk

Weinig zo vervelend als van het kastje naar de muur te worden gestuurd. Zeker als het gaat om zaken die essentieel zijn voor het runnen van uw organisatie. Daarom heeft EBC Nederland altijd een team van experts voor u klaarstaan. Mensen die de geschiedenis van uw bedrijfsvoering kennen, die weten wat er in de markt leeft en die niet aarzelen om u op de hoogte stellen van zaken die van belang kunnen zijn.

Toekomst

Goed beheer is volgens EBC Nederland dan ook anticiperen op de toekomst. Dit kan alleen met kennis van de actualiteit. Verandert de wet binnenkort? Wat zijn de laatste wijzigingen op het gebied van pensioenen, verzekeringen en belastingen? Dit is voor u als ondernemer vrijwel onmogelijk om allemaal zelf bij te houden. Daarom doen wij dat. We maken inzichtelijk hoe de zaken er voor staan en waar eventuele valkuilen liggen. Want soms is beheren hetzelfde als behoeden.